HomeI Prijavite se za newsletterI Umanjite slova Uvećajte slova

Golf.

Golf.

Novi Golf Variant: Sa srcem i razumijevanjem

Vaša svakodnevica uvijek izgleda drugačije? Dobro da u novom Golfu Variant imate nekompliciranog partnera, koji ne samo da sve radi s Vama, već Vam svojim dinamičnim i živahnim dizajnom uljepšava svaki dan. Nudi Vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost Golfa - s ponudom prostora i fleksibilnosti Varianta.

 

 

 

GT Sport: kao stvoren za Vas

Nova varijante opreme koja zamjenjuje opreme GT i Sportline rodila se pod imenom GT Sport. Golf GT Sport savršena je simbioza sportske estetike i markantnog dizajna. Njegovo sportsko podvozje i 17 colni aluminijski naplatci nude izvrsnu dinamiku vožnje. Prednji dio sa samostojećom rešetkom hladnjaka u crno lakiranom okviru s GT - Sport natpisom i zatamnjena kućišta prednjih svjetala, kao i zatamnjeni bočni prozori i individualne obloge branika Golfu GT Sport daju potrebnu dozu individualnosti.

 

  

Totalno drugačiji od drugih: CrossGolf

CrossGolf uspješna je kombinacija provjerene kvalitete Golfa i sportske multifunkcionalnosti terenskog vozila. CrossGolf uvjerava ne samo optički markantnom vanjštinom nego i individualno uređenim interijerom.

* Ovde prikazana vozila kod pojedinačnih detalja mogu da se razlikuju od aktuelnog programa isporuke za Bosnu i Hercegovinu.

Štampaj stranicu